Tärkeää asiaa apteekkarilta

Arvoisa asiakkaamme,

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Keskustelut koronaviruksesta ovat olleet jokapäiväisiä viimeisen kahden viikon ajan. Joku sanoo reagoinnin menneen yli ja joku haluaa kovia toimia Suomen hallitukselta. Tänään 16.3. niitä toimenpiteitä saatiin.
Viime päivinä keskustelut ovat liittyneet lääkkeiden hakemiseen, erityisesti siihen, jos lääkkeet loppuvat apteekeista. Eivät lopu. Etusijalla tukkujen toimituksessa ovat lääkkeet, jolloin ei-lääkkeelliset tuotteet, kuten vitamiinit voivat olla poikkeuksellisesti lopussa apteekista. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea kehottaa malttiin lääkkeitä ostettaessa. Ylisuuria kotivarastoja ei pidä koronaviruksen aiheuttamassa erikoistilanteessakaan hankkia varmuuden vuoksi.

Käsidesi on loppu tukusta, mutta oletamme saavamme sitä lähipäivinä. Tiedotamme tästä ainakin Facebook-sivuillamme.

Jos olet flunssaoireinen tai epäilet, että olet voinut altistua koronavirukselle, pyydämme ensisijaisesti välttämään apteekkikäyntiä. Voit pyytää tervettä henkilöä asioimaan puolestasi, soittaa meille tai lähettää sähköpostia: info@hansa-apteekki.fi, ja tilata tarvitsemasi tuotteet. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia. Voimme mahdollisuuksien mukaan tuoda lääkkeet ja laskun kotiovellesi. Kotiinkuljetus lähialueelle 5 €/kerta, muualle Kouvolan alueelle 10 €/kerta. Puhelinnumeromme on 05-341 4300.

Nyt kannattaa välttää paikkoja, joissa tartuntavaara on suurentunut. Jos epäilet tartuntaa, älä lähde lääkäriin vaan ota yhteyttä terveydenhuoltoon puhelimitse 116 117. Yleistä tietoa koronaviruksesta saa koronavirusneuvontapuhelimesta 0295 535 535.

Hansa-apteekki on avoinna joka päivä; arkisin, juhlapyhinä, arkipyhinä, siis aivan joka päivä. Pystymme toimittamaan tarvitsemianne lääkkeitä joka päivä.

Peskää käsiänne ja välttäkää ylimääräisiä kontakteja. Yhdessä päihitämme koronan!

Apteekkari Juha Päivärinta ja Hansa-apteekin henkilökunta